Sporturi

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Balon Rugby Gilbert G-TR4000

48423605
111 RON
cu TVA

Balon Rugby Gilbert G-TR4000.

Talie disponibila: 3, 4, 5.

Talie
Culoare Uni
in stoc

Antrenamentul de abilități cu balonul este esențiala pentru îmbunătățirea jocului de meci al jucătorilor, astfel încât aceștia să-și arate performanța sporită atunci când contează. Un balon care le poate asigura că jucătorii își dezvoltă aceste abilități înainte de meci le permite să fie cu un pas înaintea opoziției și să marcheze proba câștigătoare atunci când contează.

Balonul de antrenament cusut manual G-TR4000 este exact ceea ce au nevoie cluburile, școlile, juniorii pentru a se pregăti pentru fiecare situație de meci. Noua tehnologie de prindere TRI prezintă un model patentat de prindere triunghiulară, un salt uriaș înainte în tehnologia de prindere pe baloanele de antrenament. După teste ample, Gilbert a arătat că acest model mai definit este extrem de rezistent la uzură și permite o suprafață mai mare de contact cu balonul la manipulare. Împreună cu aceasta, suprafața durabilă din cauciuc asigură jucătorilor să fie încrezători atunci când manevrează mingea către coechipieri.

G-TR4000, este disponibil în mărimile 5, 4 și 3 și vine în culorile bleumarin, albastru, negru, roșu și fluoro pentru nevoile și preferințele fiecărei echipe.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: