Sporturi

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Livrare

Produsele achizitionate pe www.sportsuport.ro sunt livrate prin curierat rapid (Fan Courier), in maxim 10 zile lucratoare* de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii (*pentru produsele aflate doar in stoc furnizor).

Taxa de transport este de 22 lei, TVA inclus, pentru localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care localitatea unde doriti livrarea nu este in zona acoperita de firma de curierat, se plateste o taxa suplimentara fixa de 22 lei la care se adauga TVA, aceasta fiind confirmata ulterior de catre reprezentantul SPORT SUPORT.

Pentru comenzile de peste 250 lei, cu livrare in reteaua firmei de curierat, transportul este gratuit!

Retur

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 12 zile calendaristice cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile. Sc Fratelli Sports Srl va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii produselor. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Suma inapoiata se va vira in contul clientului, comunicat in scris in notificarea transmisa prin care isi exprima dorinta de returnare a produselor. In mod obligatoriu, produsele se vor returna asa cum s-au primit, cu etichetele intacte, ambalajul nedeteriorat si insotit de toate documentele cu care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.  Produsele se trimit retur si in urma analizei operatorilor nostri pentru respectarea conditiilor mentionate mai sus veti primi in schimb un nou produs sau contravaloarea produsului. Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la office@sportsuport.ro, respectiv sa ne contactati la numarul de telefon prezent in site.