Sporturi

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi
  • Pret redus
-39% Minge de baschet Spalding Kyrie Irving
  • Minge de baschet Spalding Kyrie Irving

Minge de baschet Spalding Kyrie Irving

3001586011717
146 RON
89 RON
cu TVA

Aceasta minge de baschet de la Spalding ofera o aderenta excelenta, un foarte bun control al mingii.

Aceasta este una din cele mai populare mingi de baschet, avand o suprafata durabila din cauciuc, ideala pentru baschetul outdoor/indoor.

Talie
Tabelul de marimi
in stoc

Mingea de baschet Spalding Kyrie Irving

– Caracteristici

Avand in vedere ca este realizata dintr-un material rezistent, aceasta poate fi utilizata pe terenurile din parcuri, in curtea scolii sau in baschetul de strada. Mingea de baschet are proprietati foarte bune de joc si are o durata mare de utilizare.

Produsul are urmatoarele caracteristici:

- o aderenta excelenta,

- un control foarte bun al mingii,

- o suprafata de cauciuc durabila,

 Marimea disponibila:

  • - 7

Dimensiuni Minge de Baschet La noi puteti gasi dimensiunile urmatoare:

Dimensiune 3 – Acestea sunt mingi de baschet pentru copii, de dimensiuni de aproximativ 570 mm. Sunt mingi potrivite pentru cei mici si pot fi daruite si ca suvenir.

Dimensiune 5 - Aici puteti gasi mingi de baschet pentru juniori. Dimensiunea lor este de aproximativ 700 mm circumferinta. Aceste mingi sunt recomandate echipelor de baschet de copii de pâna la 16 ani.

Dimensiune 6 – Mingi de baschet feminin. Dimensiunea - aproximativ 730 mm. Aceste mingi sunt folosite de echipele din WNBA.

Dimensiune 7- Mingi de baschet pentru seniori. Dimensiunea lor – circumferinta 760 mm. Adaptate campionatelor de baschet masculin seniori.

Realizata de Spalding, brandul numarul 1 in NBA si unul din cei mai mari producatori mondiali de echipamente de baschet.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: