Despre noi

SPORT SUPORT este o companie romaneasca, infiintata in anul 2003.Am pornit de la pasiunea pentru sport si de la dorinta de a servi la nivel european toate categoriile de organizatii sportive, de la sportul scolar pana la cluburile de traditie.

Sporturi

Toate disciplinele sportive, chiar si cele de nisa (polo, golf), isi gasesc un partener de calitate in noi. Pentru ca am practicat sportul de performanta, intelegem complet si implementam in munca noastra de zi cu zi conceptul de „fair play”. Spiritul de fair play, onestitatea fata de clienti si profundul atasament fata de valorile pe care sportul le promoveaza sunt lucruri care stau la baza activitatii noastre.

Parteneri

Partenerii nostri sunt nume importante in domeniul sportului. SPORT SUPORT este distribuitor exclusiv in Romania al firmei UHLSPORT GmbH, detinatorul marcilor de renumeKEMPA si UHLSPORT.De asemenea suntem distribuitor exclusiv in Romania al Casal Sport Franta si SpiderTech #1 kinesiology tape. SPORT SUPORT este partener oficial al Federatiei Romane de Handbal, HCM Baia Mare, HCM Constanta, SMD Bacau, HC Odorhei, CSM Bucuresti, Corona Brasov – handbal si fotbal, BC Asesoft Ploiesti, CSM Ploiesti. Printre sportivii care colaboreaza cu SPORT SUPORT se numara Mihai Popescu si Marius Novanc (HCM Constanta), Traian Marc (Dinamo Bucuresti), Peterson Pecanha (Petrolul Ploiesti), Mircea Bornescu (Rapid Bucuresti), Sandu iacob (HC Vaslui).

Echipeaza-te de performanta

Suntem pentru clientii nostri un bun consilier nu doar in ceea ce priveste produsele si cantitatile comandate, dar si atunci cand este vorba de mixul de marci si cel mai bun raport calitate-pret si de personalizarea echipamentului.

Avem tehnologie proprie de inscriptionare echipament si, de asemenea, avem parteneri de incredere cu care lucram in cazul solicitarilor specifice (exemple: broderie, culori speciale ale logo-urilor de inscriptionat, etc.) sau daca este vorba de cantitati mari. Orice comanda este servita cu maximum de atentie, indiferent de cantitate. Nu exista, in acceptiunea noastra, client mic sau client mare. Exista doar clienti SPORT SUPORT pe care vrem sa ii tinem aproape.